Heräsikö kysyttävää Kotirouvan verkkokaupan toimintoihin, palveluun tai tuotteisiin liittyen?

Ei huolta, et todennäköisesti ole ensimmäinen kysymyksesi kanssa. Lukaise alta vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin! Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, autamme mielellämme.

Mistä voin ostaa Kotirouvan tuotteita?

Kotirouva myy tuotteitaan pääsääntöisesti verkkokaupassaan, osoitteessa www.kotirouva.com. Meillä on myös PopUp -myymälä Helsingin Simonkadulla, mutta myymälä on avoinna vain satunnaisesti. Tutustuthan aukioloaikoihin tästä. Kotirouvalla on myös jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Voit tutustua ihaniin jälleenmyyjiimme tästä.

Otathan huomioon, että valikoima eroaa verkkokaupan, Simonkadun myymälän ja jälleenmyyjien välillä. Jälleenmyyjien valikoimaa voit tiedustella suoraan jälleenmyyjiltä.

Miten varmistan, että tilaamani tuote on minulle sopivan kokoinen?

Kotirouvan tuotteet ovat pääosin yhden koon tuotteita, mutta malliltaan ja materiaaleiltaan niin mukavia, että ne sopivat yleensä useampaan kokoon. Kaikissa tuotteissa on verkkokaupassa ilmoitettuna mittatiedot, joihin pyydämme aina tutustumaan ennen tilausta. Tärkeimpiä mittoja ovat esim. puseroissa ja tunikoissa rinnanympärys, kainaloaukon ympärys ja pituus, hameissa ja housuissa vyötärön- ja lantionympärykset.  Mittaamme tuotteet aina venyttämättöminä ja mittatiedoissa on erikseen mainittu, mikäli tuotteesta on myös ´mitta venytettynä´. Toki se, mihin kokoon tuote sopii parhaiten riippuu myös mallista ja materiaalista.

Saako Kotirouvalle lahjakortteja?

Saapa hyvinkin! Lahjakortteja löytyy verkkokaupasta ja niitä voi ostaa 20 €, 30 €, 50 € tai 100 € suuruisina. Sähköisen lahjakortin toimituksen voit valita joko omaan tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Mikäli valitset lahjakortin lähetettäväksi omaan sähköpostiin, voit tulostaa lahjakortin itse. Mikäli valitset lahjakortin lähetettäväksi suoraan lahjansaajalle, voit kirjoittaa tilauksen yhteydessä korttiin omat terveisesi ja välitämme ne suoraan lahjansaajan sähköpostilaatikkoon.

Huomaathan, että lahjakortti kelpaa maksuvälineenä verkkokaupassa, ei siis Simonkadun myymälässä tai jälleenmyyjillämme.

Miten maksan tilaukseni verkkokaupassa?

Verkkokaupassamme on käytössä kaikki Paytrailin yleisimmät maksutavat; MobilePay, Collector Walley -lasku, suosituimmat maksukortit sekä yleisimmät verkkopankit. Voit tutustua maksuvaihtoehtoihin tarkemmin verkkokaupan sopimusehdoista. Lahjakortilla maksaessa tulee sinun kirjoittaa lahjakortin koodi sille varattuun kenttään kassalla.

Mistä Kotirouvan vaatteet tulevat?

Suurin osa tuotteistamme tulee Italiasta. Omistajamme Eija asuu Italiassa tuotannon pääkallopaikoilla ja pitää huolen, että valikoimamme pysyy aina ajankohtaisena ja laatu tasaisen hyvänä! Osa tuotteista on suomalaista suunnittelua, jolloin vain valmistus tehdään Italiassa, osa tuotteista tulee suoraan Italian mallistoista.

Missä tuotteet pakataan?

Asiakaspalvelumme, toimistomme, varastomme ja pakkaamomme sijaitsee Helsingin Malmilla. Huomaathan, että tiloissa ei ole käyntiä.

Koska tilaukseni saapuu?

Käsittelemme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesi teosta. Posti taas noutaa tilauksia 3 kertaa viikossa. Hieman postin kulusta riippuen saat siis paketistasi noutoilmoituksen 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesi teosta.

Huomaathan poikkeustilanteet, kuten juhlapyhät, ennakkotilauskampanjat ja erikseen ilmoitetut viivästykset tilausten käsittelyssä.

Miten saan tilaamani tuotteen säilymään ihanana mahdollisimman kauan?

Kaikkien tuotteiden yhteydessä näkyy verkkokaupassa pesuohjeet, joita suosittelemme noudattamaan pitääksesi uuden vaatteesi uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Monissa tilanteissa hienopesu 30 asteessa, ilman rumpukuivausta ja kuosittelu pesun jälkeen on hyvä ´nyrkkisääntö´ vaatteen huolenpitoon. Suosittelemme tutustumaan myös oman pyykinpesukoneen ohjeisiin mm. täyttömääristä ja eri pesuohjelmista. Monesti esim.puuvillaohjelmalla konetta voi täyttää sen maksimimäärään saakka, mutta hienopesussa ja keinokuitujen pesuohjelmissa konetta ei suositella täytettävän yli puolenvälin.

Miten voin toivoa tiettyä tuotetta valikoimiin?

Pyrimme aina ottamaan huomioon asiakkaidemme toiveet mallien, värien ja materiaalien suhteen. Jos sinulla on mielessä jokin tietty tuote, jota etsit tai jonka olet joskus ehkä nähnyt valikoimissamme, laitathan meille sähköpostia info@kotirouva.com, niin katsellaan, onko toiveesi toteutettavissa. Joissain tapauksissa esim. omasta verkkokaupastamme loppunut tuote voi löytyä myymälästämme Simonkadulta tai joltain ihanista jälleenmyyjistämme. Jälleenmyyjien valikoimia voit kysellä suoraan heiltä.

Miten toimin, jos tilaamassani tuotteessa on joku vika?

Olemme melko varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tekemiisi ostoksiin Kotirouvalla, mutta jos tilaamassasi tuotteessa osoittautuu olemaan virhe, on sinulla luonnollisestikin kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Olethan meihin erikseen yhteydessä sähköpostitse viallista tuotetta palauttaessasi, niin osaamme hyvittää sinulle myös alkuperäiset toimituskulut.

Missä tilanteessa voin palauttaa tilaamani tuotteen?

Periaatteessa missä vain! Saat tilauksesi mukana selkeät palautusohjeet, joiden mukaan toimia. Tuote tulee palauttaa 14 vrk sisällä sen vastaanotettuasi. Huomaathan, että alkuperäisiä postikuluja ei hyvitetä palautuksen yhteydessä. Tuotteen vaihtamisesta toiseen voit lukea alta.

Tilasin vahingossa väärän tuotteen. Miten saan vaihdettua tuotteen toiseen?

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, tulee sinun olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tuotteen vaihtaminen tarkoittaa vanhan palauttamista ja uuden tuotteen tilaamista uudella tilauksella, mutta vaihtotilanteissa annamme sinulle kampanjakoodin, jolla saat uuden tilauksesi postikuluitta. Palautuksesi käsittelemme muutaman arkipäivän sisällä sen vastaan otettuamme ja raha-palautus näkyy käytetyllä maksutavalla parin päivän sisällä käsittelystä.

Miksi saan maksupalveluntarjoajalta laskun, vaikka olen palauttanut tilaamani tuotteen?

Jos olet valinnut tilauksen maksutavaksi laskun, tulee maksettavaksi tuotteen hinnan ja postikulujen lisäksi meistä riippumaton maksupalveluntarjoajan laskutuslisä, jota ei hyvitetä palautustilanteessa vaan joka jää maksettavaksi palautuksesta huolimatta. Myöskään alkuperäisiä postikuluja ei palauteta tuotepalautuksen yhteydessä, ellei palautuksen syynä ole tuotteessa oleva vika.

Miksi en löydä somessa näkemääni tuotetta verkkokaupasta?

Vaikka pyrimme parhaamme mukaan varautumaan sesonkeihin ja kampanjoihin riittävällä varastolla, hupenevat suosituimmat tuotteet yleensä verkkokaupasta nopeasti. Jos olet nähnyt tuotteen postauksessa tai mainoksessa, mutta et löydä sitä verkkokaupasta, on se hyvin todennäköisesti päässyt jo loppumaan. Laitathan meille viestiä sähköpostitse, jos jäit ilman omaa suosikkituotettasi, niin katsellaan josko saisimme kyseistä tuotetta lisäerän.