Mukavaa muotia suomalaiselle naiselle!

Kotirouva on rakastettu naistenvaatteita ja -asusteita myyvä yritys, jonka värienergiseen valikoimaan pääsee tutustumaan niin verkkokaupan puolella, kuin rakastetussa kivijalkamyymälässä Helsingin Simonkadulla.

Kotirouva tunnetaan supermukavista, muodot mahdollistavista naistenvaatteista, jotka eivät jää vaatekaappiin. Kotirouvan ideologian mukaan vaatteen tulee olla sellainen, jota tulee käytettyä ja jossa on mukava olla. Vaatteessa tulee olla energiaa, ripaus naisellisuutta ja sopivasti väljyyttä. Tuotteet tulevat pääsääntöisesti Italiasta, jossa ne valmistetaan suomalaisessa valvonnassa.

Suomalaisena ja muutoin Suomesta käsin operoivana ja palvelevana yrityksenä Kotirouva kantaa ylpeänä myös Suomalaisen Työn Liiton Avainlippua.

 

Eija, Kotirouvan perustaja – yrittäjä, äiti, ystävä

´Hei, olen Eija, Kotirouvan äiti. 

Nuoruudesta asti olen saanut toteuttaa unelmaani ja luoda vaatemallistoja suomalaisille naisille. Vuosia sitten minulle tuli tarve rakentaa värikäs ja energinen naistenvaatteiden karkkikauppa. Syntyi Kotirouva – helppo ja mutkaton konsepti, jonka lippulaivoina ihastuttavat jokaisen kukkarolle sopivat yhdenkoon reilut vaatteet, joissa kaikenkokoiset naiset näyttävät kauniilta ja jotka imartelevat kurvikkaankin naisen olemusta.´

Tänä päivänä Eija on uudelleensijoittanut itsensä Kotirouvan tuotteiden kotikonnuille Italian Toscanaan!

´Valvon ja rakennan mallistoa sopimustehtaiden kupeessa Toscanassa, jotta kädenjälki näkyy ja tavoittaa suomalaisen naisen. Toisinaan järjestämme täällä Italian päässä myös tuotekuvauksia, mutta kaikki muu Kotirouvan toiminta on koti-Suomessa.

Vaikka en miellä itseäni vaatesuunnittelijaksi, osaan yhdistää tuotteiden parhaat puolet yhteen ja luoda siitä mukavan vaatteen arkeen ja tarvittaessa juhlaan. Ihmisenä olen ulospäin rauhallinen, mutta päässäni pyörii ideoita toisensa perään ja olen täydessä lennossa heti aamusta silmät avattuani. Pään sisäinen ´Tämä väri, tuo kuosi, tällainen teema´, vaatii välillä vastapainoksi keinoja, suunnata ajatukset muualle.´

Kiireisen muotimaailman vastapainona luontoa ja liikuntaa!

´Rakastan liikkua luonnossa ja saan siitä kaikkine tuoksuineen ja maisemineen rauhaa. Myös eläimet ovat lähellä sydäntäni. Harrastan myös kuntosalia ja salilla ollessa täydelliseen keskittymiseen minut vie vanha harrastukseni nyrkkeily. Tärkeäksi koen lisäksi vapaaehtoistyöni mielenterveys- ja päihdetyön parissa ja äitinä sielunsilmäteräni on tietysti aikuinen poikani.

Yhteenvetona voi sanoa, että olen monella tavalla onnekas. Vaikka kiireinen ja haastava arki ei siltä aina näytäkään, on jokainen päivä kuitenkin arvokas.´