Sopimusehdot ja palautus

YLEISTÄ

Kotirouva verkkokauppa on Kotirouva Oy:n tarjoama kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer ja Firefox sekä mobiililaiteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Verkkokauppamme markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella.

TOIMITUKSET

Toimitamme tilaukset mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, tähän menee 2-5 arkipäivää. Käytämme Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita tilausten lähetykseen. Toimituskulut ovat Postin ja Matkahuollon toimipisteeseen lähetettynä 5,90€/ tilaus, yli 100€ arvoisissa tilauksissa toimitus on ilmainen. Matkahuollon ja Postin toimitus kotiovelle 9€, alennuskoodit eivät koske kotitoimitusta.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 8€/ tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet toimituskulut. Alkuperäistä lähetyskulua ei myöskään hyvitetä.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Haluamme että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, verkkokaupassamme on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Jotta saamme tiedon palautettavista tuotteista pikimmiten, tee palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@kotirouva.com. Palautettavat tuotteet tulee lähettää tämän jälkeen Kotirouvalle, kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Lähetyksen mukaan tulee liittää alkuperäisessä tilauksessa tullut lähetyslista. Käsittelemme palautuksen viipymättä niiden saavuttua varastollemme. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Raha palautetaan tilille/maksutavalle, minne alkuperäinen tilaus on tehty. Hyvitämme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan. Alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Voit myös vaihtaa tuotteen varastomme saatavuustilanteen mukaan. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, sinun tulee palauttaa aiemmin tilaamasi tuote meille ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme. Kun alkuperäinen tilaus on saapunut varastolle, hyvitämme tuotteen hinnan sinulle. Alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä sähköpostite info@kotirouva.com.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Lähettäminen Postin kautta on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa palautuskuitti.
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Simonkatu 9
00100, Helsinki
Postin asiakaspalautustunnus: 617086

PALAUTUS MATKAHUOLLON KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Lähettäminen on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa palautuskuitti.
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Simonkatu 9
00100, Helsinki
Matkahuollon palautuskoodi: 9538719

MAKSUTAVAT

Verkkopankit

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-pankki
 • Aktia
 • POP Pankki
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki

Maksukortit

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express

Muut

 • Mobilepay

Lasku/osamaksu

Collector Bank AB tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Collector Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla. Collector Bank lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 45 päivän maksuaika. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95€ (3.8. alkaen 3,80€), mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.
HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kotirouvan sivuille, jolloin tilaus aktivoituu.

ASIAKASTIEDOT
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kotirouvan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.
Tästä näet tietosuojaselosteemme

MUUTOKSET
Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: info (at) kotirouva.com