Sopimusehdot ja palautus

YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat vain Kotirouva Oy:n verkkokauppaa osoitteessa www.kotirouva.com.

Kotirouva -verkkokauppa on Kotirouva Oy:n tarjoama kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla ja älylaitteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Verkkokauppamme markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella.

TOIMITUKSET

Toimitamme Postin toimituksella tilatut tilaukset mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, tähän menee 2-5 arkipäivää. Matkahuollon toimituksella tilatut tilaukset käsitellään 1 krt / viikko ja lähetetään keskiviikkoisin. Toimituskulut ovat Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen lähetettynä 6,95 €/ tilaus, yli 100 € arvoisissa tilauksissa toimitus on ilmainen. Toimitus kotiovelle 12,90 €, alennuskoodit eivät koske kotitoimitusta.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 8 €/ tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet toimituskulut. Alkuperäistä lähetyskulua ei myöskään hyvitetä.

Mikäli tilattujen tuotteiden loppusumma on tilatessa täyttänyt ilmaisen toimituksen ehdot (tilauksen loppusumma yli 100 €), mutta palautuksen jälkeen ei täytä ehtoja (tilauksen loppusumma jää palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen alle 100 €) veloitetaan alkuperäisen oston postikulut palautuksen loppusummasta.

Kotirouva Oy ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota se ei olisi voinut kohtuudella ennakoida, tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi esteeksi katsotaan mm. tuonti- ja vientikiellot, työtaistelutoimenpiteet, viranomaisten päätökset, henkilökunnan sairastuminen tai henkilöstöön liittyvät ongelmat, viivästyneet tuotetoimitukset tavarantoimittajiltamme, häiriöt kuljetuksissa, sota, luonnonmullistukset tai muu vastaava seikka. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä sinulla että Kotirouva Oy:llä oikeus purkaa etämyyntisopimus ilman vahingonkorvaus- tai muita seuraamuksia.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Haluamme, että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, verkkokaupassamme on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Palautettavat tuotteet tulee lähettää Kotirouvalle viimeistään 14 vrk kuluessa sen vastaanottamisesta. Liitäthän palautuksen mukaan alkuperäisessä tilauksessa tulleen lähetyslistan. Käsittelemme palautuksen kolmen arkipäivän sisällä niiden saavuttua varastollemme. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan käytetyn (Paytrail/Klarna) maksupalvelun kautta. Raha palautetaan sille tilille/maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on tehty. Hyvitämme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan. Huomaathan, että alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Voit vaihtaa tuotteen toiseen varastomme saatavuustilanteen mukaan. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen info@kotirouva.com. Vaihtaessasi tuotteen, tulee sinun palauttaa aiemmin tilaamasi tuote meille ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme. Uuden tilauksen toimituskulut ovat ilmaiset, saat meiltä koodin, jolla lähetyskulu poistuu uudesta tilauksestasi. Voit vaihtaa tuotteen toiseen hyödyntäen ilmaisia toimituskuluja kerran. Kun alkuperäinen tilaus on saapunut varastollemme, hyvitämme tuotteen hinnan sinulle, alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen ja haluat palauttaa tuotteen / vaihtaa sen toiseen, otathan meihin ensin yhteyttä sähköpostitse info(at)kotirouva.com.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Lähettäminen Postin kautta on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa ja säilyttää palautuskuitti.

Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Karviaistie 9
00700 Helsinki
Postin asiakaspalautustunnus: 617086

PALAUTUS MATKAHUOLLON KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Lähettäminen on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa ja säilyttää palautuskuitti!

Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Karviaistie 9
00700, Helsinki
Matkahuollon palautuskoodi: 9538719

Huomaathan, että verkkokaupan palautuskäytäntö ei koske myymälöidemme valikoimaa Helsingin Simonkadulla tai Malmin Novassa. Myymälästä ostettujen tuotteiden vaihto käytetyssä myymälässä.

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden postituskulut maksetaan tilauksen päätteeksi verkkokaupassa. Verkkokaupan maksunvälittäjävaihtoehdot ovat Paytrail Oyj sekä Klarna Ab.

Paytrail Oyj

Verkkopankit

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-pankki
 • Aktia
 • POP Pankki
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki

Maksukortit

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • American Express

Mobiilimaksutavat

 • Mobilepay
 • Pivo

Lasku/osamaksu

 • Jousto
 • Alisa Yrityslasku (vain B2B asiakkaille)
 • Walley

Alisa Yrityslasku

Ostaminen Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

Walley

Walley tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Walley Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla. Walley lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 30 päivän maksuaika. Huomaathan, että maksupalvelun tarjoaja lisää laskuun oman laskutuslisämaksunsa, jota ei hyvitetä mahdollisen tuotepalautuksen yhteydessä, mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

Valitessasi Jousto -osamaksun, lisätään tilauksen loppusummaan maksupalveluntarjoajan määrittelemä, meistä riippumaton, palvelumaksu, jota ei palauteta mahdollisen tuotepalautuksen ja -hyvityksen yhteydessä.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kotirouvan sivuille, jotta tilaus aktivoituu.

Klarna Ab

Tarjoamme yhdessä Klarna Bank AB:n (publ) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi)  kanssa seuraavat maksutavat, joissa maksu suoritetaan suoraan Klarnalle.

Verkkopankkimaksu: maksa seuraavien verkkopankkien kautta Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, OP, POP Pankki, S-Pankki tai Säästöpankki

Korttimaksu: maksa Visa, MasterCard ja American express pankki- tai luottokortilla.

Lasku (Maksa myöhemmin): maksuaika on 30 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

Pilko maksut: jaa maksettava summa kuukausieriin. Maksusuunnitelma esitetään kuukausierineen ja korkoineen maksutavan valittuasi.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoja Klarnasta täältä ja lue heidän palveluehdot täältä. Jotta voisimme tarjota joukon erilaisia maksutapoja, on meidän jaettava henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi kyseisen maksupalvelun toimittajan kanssa. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntömme.

Näiden tietojen käyttöä säännellään sovellettavan tietosuojalain ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

Löydät Klarnan-asiakaspalvelun täältä. Voit kääntyä tänne, jos sinulla on kysyttävää Klarna-laskusta.

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Lataa ehdot.

ASIAKASTIEDOT

Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kotirouvan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.
Tästä näet tietosuojaselosteemme

MUUTOKSET

Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua, käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: info (at) kotirouva.com

Päivitetty viimeksi 2.5.2024