Sopimusehdot ja palautus

YLEISTÄ

Kotirouva verkkokauppa on Kotirouva Oy:n tarjoama kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla ja älylaitteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Verkkokauppamme markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella.

TOIMITUKSET

Toimitamme Postin toimituksella tilatut tilaukset mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, tähän menee 2-5 arkipäivää. Matkahuollon toimituksella tilatut tilaukset käsitellään 1 krt / viikko ja lähetetään keskiviikkoisin. Toimituskulut ovat Postin toimipisteeseen lähetettynä 6,50 €/ tilaus ja Matkahuollon toimipisteeseen lähetettynä 7,50 € / tilaus, yli 100€ arvoisissa tilauksissa toimitus on ilmainen. Postin sekä Matkahuollon toimitus kotiovelle 12,90 €, alennuskoodit eivät koske kotitoimitusta.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 8 €/ tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet toimituskulut. Alkuperäistä lähetyskulua ei myöskään hyvitetä.

Mikäli tilattujen tuotteiden loppusumma on tilatessa täyttänyt ilmaisen toimituksen ehdot (tilauksen loppusumma yli 100 €), mutta palautuksen jälkeen ei täytä ehtoja (tilauksen loppusumma jää palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen alle 100 €) veloitetaan alkuperäisen oston postikulut palautuksen loppusummasta.

Kotirouva Oy ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota se ei olisi voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi esteeksi katsotaan mm. tuonti- ja vientikiellot, työtaistelutoimenpide, viranomaisten päätökset., henkilökunnan sairastuminen tai henkilöstöön liittyvät ongelmat, viivästyneet tuotetoimitukset tavarantoimittajiltamme, häiriöt kuljetuksissa, sota, luonnonmullistukset tai muu vastaava seikka. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä sinulla että Kotirouva Oy:llä oikeus purkaa etämyyntisopimus ilman vahingonkorvaus- tai muita seuraamuksia.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Haluamme, että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia, verkkokaupassamme on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Palautettavat tuotteet tulee lähettää Kotirouvalle viimeistään 14 vrk kuluessa sen vastaanottamisesta. Liitäthän palautuksen mukaan alkuperäisessä tilauksessa tulleen lähetyslistan. Käsittelemme palautuksen kolmen arkipäivän sisällä niiden saavuttua varastollemme. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Raha palautetaan tilille/maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on tehty. Hyvitämme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan. Huomaathan, että alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Voit vaihtaa tuotteen toiseen varastomme saatavuustilanteen mukaan. Mikäli haluat vaihtaa, laita meille viestiä info@kotirouva.com. Vaihtaessasi tuotteen, sinun tulee palauttaa aiemmin tilaamasi tuote meille ja tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme. Uuden tilauksen toimituskulut ovat ilmaiset, saat meiltä koodin, jolla lähetyskulu poistuu uudesta tilauksestasi. Voit vaihtaa tuotteen toiseen hyödyntäen ilmaisia toimituskuluja kerran. Kun alkuperäinen tilaus on saapunut varastollemme, hyvitämme tuotteen hinnan sinulle, alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)kotirouva.com.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Lähettäminen Postin kautta on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa ja säilyttää palautuskuitti.

Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Karviaistie 9
00700 Helsinki
Postin asiakaspalautustunnus: 617086

PALAUTUS MATKAHUOLLON KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettipisteeseen. Lähettäminen on maksutonta, toimituskulut huomioidaan palautuksesta hyvitettävästä summasta. Muista ottaa ja säilyttää palautuskuitti!
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Karviaistie 9
00700, Helsinki
Matkahuollon palautuskoodi: 9538719

MAKSUTAVAT

Verkkopankit

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-pankki
 • Aktia
 • POP Pankki
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki

Maksukortit

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express

Muut

 • Mobilepay

Lasku/osamaksu

Walley tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Walley Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla. Walley lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 45 päivän maksuaika. Huomaathan, että maksupalvelun tarjoaja lisää laskuun oman laskutuslisämaksunsa, jota ei hyvitetä mahdollisen tuotepalautuksen yhteydessä, mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kotirouvan sivuille, jotta tilaus aktivoituu.

ASIAKASTIEDOT
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kotirouvan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.
Tästä näet tietosuojaselosteemme

MUUTOKSET
Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: info (at) kotirouva.com

Päivitetty viimeksi 20.2.2023