Yleiset ehdot ja palautus

Yleistä
Kotirouva verkkokauppa on Kotirouva Oy:n tarjoama kauppa. Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset.
Kotirouva Oy ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta.Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer ja Firefox sekä mobiililaiteilla.

Muutokset
Kotirouva Oy varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

Palautus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Tikkurikuja 1
00750 HELSINKI
Laita palautukseen mukaan alkuperäisessä tilauksessa saamasi lähetyslista.

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen. Voit lähettää paketin Postin tai Matkahuollon toimipisteistä. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä perimme palautuskulut 8€.

Hinnat
Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.
HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kotirouvan sivuille, jolloin tilaus aktivoituu.

Toimitusaika
Toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää tilauksesta.

Nouto postista
Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Toimituskulut 5€/ tilaus, yli 200€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

Markkina-alue
Verkkopalvelu markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella. Ei toimituksia ulkomaille.

Rekisteröityminen
Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kotirouvan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Kotirouva Oy:n ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Kotirouva Oy:lle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.
Tästä näet tietosuojaselosteemme

Yhteystiedot tilaukset (at) kotirouva.com